SAP tanfolyam – 2015. tavaszi szemeszt

Az idei félévben is megrendezésre kerül a főiskolai és egyetemi hallgatók számára szóló SAP tanfolyam, a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, az SAP Hungary Kft. és az INFHA és ELTE-IK HÖK együttműködésében.

További információ

SZEM - Szakmai Esti Mesék 2014. 10. 21

​A szorgalmi időszak forgatagában nem nehéz elveszni, a sok tanulnivalónak és zh-nak köszönhetően.

További információ

A projekttervezés és pályázatírás

A tréning a projekttervezés és a pályázatírás alaplépéseivel ismerteti meg a jelentkezőket, elsősorban a hazai pályázatok gyakorlati bemutatásán keresztül.

További információ

PR-marketing emelt szintű képzés (el

Ha a Szóvivő-, sajtóreferensképzést szeretted, ezt imádni fogod! :)

További információ

Szóvivő-, sajtóreferensképzés

Kiből lehet „szóvivő”, „sajtós”, „PR-es”? Mit csinál a kommunikációs munkatárs? Hogyan építünk sajtókapcsolatokat? Miből áll a PR stratégia?

További információ

SZEM - Szakmai Esti Mesék

A szorgalmi időszak forgatagában nem nehéz elveszni, a sok tanulnivalónak és zh-nak köszönhetően.

További információ

Mobilalkalmazás fejlesztő képzés

Ingyenes mobilalkalmazás fejlesztő képzést indítunk nappali tagozatos aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákoknak!

További információ

SAP tanfolyam -- 2013

A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete, az ELTE IK HÖK, és az SAP Hungary Kft. együttműködésében idén is megrendezésre kerül az egyetemi hallgatóknak szóló ingyenes SAP tanfolyam.

További információ

Telekom - Az IT szakma jövője és ért

Az előadást a Telekom munkatársai fogják tartani, melynek keretében bővebben szó lesz az IT szakma jövőéről, valamint bemutatásra kerül a Telekom szakmai programja.

További információ

Részvénykereskedelmet támogató rends

Napjaink pénzügyi termékei egyre bonyolultabbak, ezek árazása, illetve ezen árak különböző piaci változásokra való érzékenységeinek számolása egyre nagyobb és bonyolultab rendszereket igényelnek.

További információ