Rendezvényeink

Ezen az oldalon olvashattok a rendszeres és az aktuális rendezvényeinkről!

Aktuális rendezvények Rendszeres rendezvények

Aktuális rendezvények

IK Gólyahét 2020

Sajnos idén az ELTE Gólyatáborok a vírus miatt elmaradnak. De aggodalomra semmi ok, hiszen az ELTE IK HÖK és az INFHA közösen megszervezi a Gólyahetet, ahova minden frissen felvett IK Hallgatót szeretettel várunk!

Rendszeres rendezvények

Alábbi rendezvényeinket rendszeres - általában havi - jelleggel rendezzük meg.

Szakmai Esti Mesék

A Szakami Esti Mesék rendezvénysorozatunk keretében a szakma neves képviselőit hívjuk meg, hogy tartsanak egy rövid, érdekes előadást arról, hogy mit is csinálnak a mindennapokban. Az előadások után lehetőség van egyénileg is beszélgetni is az eladókkal.

A rendezvény célja, hogy az érdeklődők megismerhessék a szakma sokszínűségét, és hogy találkozhassanak olyan emberekkel, akik szakmailag tudnak nekik segítséget nyujtani a fejlődésükben, vagy a munkakeresésben.

Társas-, Szerepjátékos Hétvége

A kúltúrált szórakozásra nyújt lehetőséget ez a rendezvényünk. Általában havi rendszerességgel várjuk az érdeklődőket az ELTE Lágymányosi Campusán, hogy több, mint 50 társajátékkal játszhassanak. A rendezvényen általában jelen van több játékmester is, akik segítenek megismerni új társasjátékokat, így akár egyedül, akár többedmagaddal érkezel, lesz kivel játszanod!.